Mercedes-Benz

Ulei de motor de origine Mercedes-Benz.

Ulei de motor de origine Mercedes-Benz.

Cine ştie cel mai bine ce proprietăţi trebuie să aibă uleiul perfect pentru autovehiculele noastre? Cercetătorii şi inginerii noştri, care, prin energia lor inovatoare, au expertiză şi multă experienţă, au construit şi motoarele noastre. Au conceput şi lubrifiantul special pentru vehiculul dumneavoastră: uleiul de motor de origine Mercedes-Benz.

Performanţă mai bună prin reducerea fricţiunii.

Cea mai importantă sarcină este de a reduce frecarea mecanică. Uleiul nostru de motor este capabil să facă faţă perfect sarcinilor mecanice şi termice. Componentele şi aditivii care au fost selectaţi în mod special întrunesc standardele de calitate ale unui motor Mercedes-Benz şi asigură nivelul ridicat de eficienţă şi performanţă.

Siguranţă în orice situaţie. Şi la fiecare temperatură.

100% fiabile - de la - 30 de grade la + 260 de grade. Atunci când sunt supuse unor sarcini termice, indiferent dacă este vorba de căldură sau frig, nu ar trebui să existe semne de pierderi prin evaporare, caracteristicile de curgere şi lubrifiere ar trebui să se menţină, iar uleiul trebuie să fie fiabil pentru lubrifierea şi efectuarea tuturor celorlalte funcţii ale sale.

Rezistenţă maximă.

Schimbaţi uleiul. Pentru a nu fi nevoiţi să îl schimbaţi aşa mult. Atunci când alegeţi uleiul de motor de origine Mercedes-Benz, nu alegeţi numai un lubrifiant perfect compatibil cu autovehiculul dumneavoastră, ci şi unul care are o rezistenţă ridicată. Dacă îl schimbaţi la intervale regulate puteţi fi siguri că motorul dumneavoastră funcţionează permanent la standarde înalte.

Consum mai mic. Mai puţine emisii. Performanţă mai mare.

Datorită calităţii speciale a uleiului de motor de origine Mercedes-Benz aveţi un beneficiu clar atunci când vine vorba de rularea economică. Reduce frecarea, conţine aditivi foarte eficienţi care îi cresc rezistenţa şi ajută la menţinerea unui nivel înalt de performanţă. Puteţi exploata pe deplin potenţialul motorului dumneavoastră în diferite condiţii de rulare şi să consumaţi în continuare mai puţin combustibil. Aduce şi un beneficiu pentru mediu: lucrul cu sistemele de tratament al gazelor arse de ultimă generaţie ajută la reducerea emisiilor de substanţe toxice.